Один простий інгредієнт покращить смак кабачкових оладок: що додати у тісто

Читать на русском
Автор
812
Ніжні, красиві та смачні
Ніжні, красиві та смачні. Фото shuba.life

Такі оладки сподобаються дітям та дорослим

В сезон кабачків господині готують безліч страв з цим овочем. Вони запікають човники з фаршем, смажать кружальцями або ж додають до омлетів.

Сьогодні ми хочемо розповісти, як посмажити смачні оладки з кабачка, додавши до нього один секретний інгредієнт. Їх смак значно покращиться, інформують на Instagram-сторінці "ekaterina cherkasskaya".

Як приготувати кабачкові оладки

Інгредієнти:

  • кабачок – 100 г;
  • шпинат – 30 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • молоко – 40 г;
  • борошно цільнозернове/вівсяне/рисове – 40 г;
  • розпушувач – 1/4 ч. л.;
  • томати в’ялені – 20 г;
  • зелень і спеції – за смаком;

Спосіб приготування:

  1. Шпинат, яйце та молоко збити блендером.
  2. Кабачок натерти та відтиснути від рідини.
  3. Покласти решту інгредієнтів.
  4. Змастити сковорідку краплиною олії.
  5. Смажити оладки з двох боків до готовності.
  6. Подавати оладки можна посипавши пармезаном, з густим йогуртом та овочами.

Раніше ми писали, як приготувати кабачкові палички в клярі. Це чудова закуска для зустрічі з друзями.