Готуватимете щоранку: рецепт смачної та ситної шакшуки

Читать на русском
Автор
Найсмачніший і ситний варіант сніданку
Найсмачніший і ситний варіант сніданку. Фото pixabay.com

Чудовий початок дня

Дехто любить готувати солодкі сніданки, такі як панкейки з шоколадом, вівсяна каша з ягодами або ж яблучні оладки. Інші ж надають перевагу омлетам або лінивим хачапурі.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом смачного та ситного сніданку — шакшуки. Ви захочете готувати цю страву щодня, інформують на Instagram-сторінці "diali_cooking".

Як приготувати шакшуку

Інгредієнти:

  • цибулина середнього розміру;
  • олія — 2 ст. л.;
  • болгарський перець — 1 шт.;
  • помідор — 3 шт.;
  • яйця — 3 шт.;
  • зелень;
  • спеції;

Спосіб приготування:

  1. Цибулю, перець та помідори дрібно нарізати, обсмажити на розігрітій з олією сковороді.
  2. Додати яйця, присипати зеленню та накрити кришкою.
  3. Готувати до готовності яєць
  4. Подавати у гарячому вигляді.

Раніше ми писали, як приготувати оладки з яблуками. За такий сніданок близькі вас розцілують.