Їм потрібна пара: ці три знаки Зодіаку ненавидять самотність

Читать на русском
Автор
1214
Бути без пари для них нестерпно
Бути без пари для них нестерпно. Фото Pexels

Дізнайтесь, хто готовий на все заради стосунків

Хоча більшість самотніх людей зосереджені на своєму розвитку, є й ті, що розкривають себе через стосунки. Ці люди не переносять самотності й почуваються повноцінними лише з партнером. Вони ставляться до кохання так, начебто це повноцінна робота. Вони не будуть спокійні, доки не зустрінуть другу половинку і у них не зав’яжуться стосунки.

Відповідно до астрології, ті чи інші риси характеру даються людині залежно від часу народження. Як стверджує гороскоп від Bustle, є три знаки Зодіаку, які просто не можуть бути самотніми.

Які знаки Зодіаку не виносять самотності

Телець

Телець зазвичай не почувається повноцінним, доки не знайде свою другу половину. Люди цього знаку люблять побачення у кіно, романтичні вечері та закохуватися з першого погляду. Коли Телець довгий час живе холостяцьким життям, він занепадає. При цьому мета цього знака — знайти серйозного кандидата у партнери, з яким можна поринути у затишну рутину. Тільцем керує стихія землі, тому і хоче стабільності. Він знаходить справжнє щастя, вступаючи у стосунки.

Рак

Це водний знак, який любить піклуватися про інших і потребує хорошого партнера. Він бажає стабільності. Йому легко даються стосунки, на відміну самотності. Рак почувається безпорадним, коли йому нема кому дарувати свої почуття. Він витрачає багато сил на те, щоб знайти людину, з якою можна звити спільне гніздо.

Терези

Самотні Терези — ходяча грудка нервів. Вони так потребують пари, що можуть витрачати весь свій час на пошук партнера. Терези хочуть якнайшвидше знайти кохану людину. Цим знаком управляє Венера і тому відносини, безсумнівно, є частиною долі Терезів. Вони настільки не можуть бути самотніми, що іноді навіть згодні на роман, який не має майбутнього. Замість того, щоб насолоджуватися тихим життям самотньої людини, цей знак кидається в сильні любовні переживання.

Раніше "Телеграф" розповідав про три знаки Зодіаку, які не можуть контролювати гнів. Вони від природи дуже запальні.