Ще один рецепт молодої картоплі: приготуйте її зі сметаною та часником

Читать на русском
Автор
Чудовий гарнір з насиченим вершковим смаком
Чудовий гарнір з насиченим вершковим смаком. Фото apostrophe.ua

Просто пальчики оближеш!

У сезон молодої картоплі господині готують її за багатьма рецептами. Найпростіше — це просто відварити та подати з маслом та кропом. Але також її можна запекти чи обсмажити на сковорідці.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати молоду картоплю зі сметаною та часником. Це не займе багато часу, але точно смакуватиме, інформують на Instagram-сторінці "naumenko.vitaa".

Як приготувати картоплю зі сметаною та часником

Інгредієнти:

  • картопля молода – 600 г;
  • сметана – 3 ст. л.;
  • часник – 3 зуб.;
  • масло – 20 г;
  • кріп – пучок;
  • спеції (сіль, паприка);

Спосіб приготування:

  1. Картоплю відварити до готовності.
  2. На сковорідці розігріти масло.
  3. Додати картоплю, часник, сметану та кріп.
  4. Добре перемішати.
  5. Накрити кришкою та готуємо на середньому вогні 5 хвилин, періодично помішуючи.

Раніше ми писали, як посмажити картоплю до золотистої скоринки. Ці поради допоможуть вам приготувати цю страву по-справжньому майстерно.