Два знаки Зодіаку досягнуть нових вершин: Таро-гороскоп на тиждень

Читать на русском
Автор
1038
Діви та Водолії будуть у захваті
Діви та Водолії будуть у захваті. Фото Freepik

На них чекає блискавичний ривок у кар’єрі

Найближчими днями, а точніше в період з 8 по 14 липня, на деяких представників гороскопа в робочій області чекає успіх. Згідно з новим розкладом карт Таро, щасливчикам обіцяють зростання доходів та підвищення авторитету.

Найбільше пощастить двом знакам Зодіаку. Як пише "Телеграф", удача посміхнеться людям, які народилися під сузір’ями Діви та Водолія.

Діва

Цього тижня Діви будуть здатні вирішити більше професійних завдань. Завзятість та рішучість привернуть до них увагу оточуючих. Керівництво оцінить їхній професіоналізм та прагнення до нових досягнень. Особливо ефективно працюватиметься у команді. Навіть найбільші проєкти виявляться їм по плечу. На них чекають солідні премії та підвищення по службі.

Водолій

Водоліям слід частіше прислухатися до своєї інтуїції, щоб побачити знаки та підказки Всесвіту. Це дозволить їм просунутися кар’єрними сходами та досягти нових висот. Водолії покращать своє матеріальне становище та зможуть реалізувати заповітну мрію. Все складатиметься так, як вони захочуть.

Раніше ми складали для читачів місячний календар на місяць. "Телеграф" назвав найсприятливіші та найнебезпечніші дні у липні 2024 року.