Смакуватимете уже за 15 хвилин: яке вівсяне печиво найбільше люблять діти

Читать на русском
Автор
Хрумке зовні, м'яке всередині
Хрумке зовні, м'яке всередині. Фото pixabay.com

Приготувати таке ароматне печиво простіше простого

Смаки деяких десертів повертають назад у дитинство. Серед ним — мамин терти пиріг, бабусині ватрушки або ж цукерки "Пташине молоко".

Одним із таких ласощів, які будуть, здавалося б, актуальними завжди, є вівсяне печиво. Воно готується швидко, з простих продуктів і подобається дітям та дорослим. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "lizaglinskaya".

Як приготувати вівсяне печиво

Інгредієнти:

  • вівсяні пластівці швидкого приготування – 100 г;
  • борошно – 100 г;
  • розпушувач – 4 г;
  • кориця;
  • ванільний цукор;
  • яйця – 1 шт.;
  • цукор – 100 г;
  • вершкове масло 82% – 80 г;

Спосіб приготування:

  1. Змішати борошно, вівсяні пластівці, розпушувач, сіль, ваніль, корицю та перебити їх до стану борошна за допомогою блендера.
  2. Висипати у миску та додати цукор, перемішати.
  3. Додати яйце та розтоплене вершкове масло і знову все ретельно перемішати.
  4. Коли борошно зволожиться, тісто буде готовим.
  5. Тісто розділити на девʼять рівних частин.
  6. Сформувати кульки масою по 50 г, приплюснути та викласти на деко з пергаментом.
  7. Поставити майбутнє печиво у розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
  8. Залишити охолонути при кімнатній температурі та можна куштувати.

Раніше ми писали, як приготувати млинці з сирно-кокосовою начинкою. Вони чудово смакують до кави вранці.