Багато жартують та сміються: найвеселіші знаки Зодіаку

Читати російською
Автор

Поруч із цими людьми гарний настрій забезпечено

Деякі люди на все відповідають сміхом – незалежно від ситуації, де вони опинилися. Вони можуть пожартувати будь-якої миті. Вони здатні підняти настрій та привернути до себе людей. Легко стають душею компанії.

На думку астрологів, чудове почуття гумору обумовлено зіркою, під якою народжується людина. З усіх знаків Зодіаку три особливо славляться своїм почуттям гумору, зазначає Parade. Одні іронічні, інші блискуче жартують у будь-якій ситуації, а хтось дарує людям поруч гарний настрій своїм відкритим ставленням та щирим сміхом.

Стрілець

Це дотепний знак Зодіаку, який не любить і не вміє ставитись до життя серйозно. Він тут же вигадує жарти та створює історії, які приваблюють слухачів та підіймають їм настрій. Завдяки цьому Стрілець швидко і невимушено стає душею компанії. Жарти — його шлях до успіху.

Близнюки

Представники цього знака не можуть зберігати незворушний вираз обличчя — особливо в незручні моменти. Людей захоплює їхній оптимізм, який вони поширюють навколо себе. Близнюки дивляться на світ з посмішкою, люблять ділитися веселощами та знають жарт на будь-яку тему.

Скорпіон

Скорпіони люблять іронію та жарти нижче пояса. Вони майстерно балансують на межі між сарказмом і злістю, змушуючи всіх сміятися з гострих проникливих жартів. Люди цього знака також мають прихований талант до пародій.

Раніше "Телеграф" розповідав про наймудріші знаки Зодіаку. Ці люди вміють розумно міркувати та приймати виважені рішення.