Лінивіше не буває: яку крупу додати до голубців з молодої капусти
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 628
![Бюджетно, швидко, ситно](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/0/27/06a0d8e3-034ec073ed3f7ec3e286edcbd1140270.jpg?v=5675_1)
Справжня знахідка для домашнього затишного обіду або вечері
Влітку хочеться готувати якнайпростіші, поживні та смачні страви. Це можуть бути оладки з кабачка чи відварена молода картопля з шашликом.
Сьогодні ж ми пропонуємо приготувати ліниві голубці з молодої капусти. А щоб вони були ще ситнішими, до фаршу можна додати рис. Рецептом с нами поділилися на Instagram-сторінці "cook julija simonchuk".
Як приготувати ліниві голубці
Інгредієнти:
- рис – 1/2 склянки;
- фарш – 400 г;
- капуста – 400 г;
- яйце – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- вода – 1 склянки;
- часник – 2-3 зуб.;
- томатна паста – 2 ст. л.;
Спосіб приготування:
- Капусту дрібно нарізати, залити окропом та залишити на 10 хвилин, після чого воду злити.
- Рис відварити до півготовності, залишити охолонути.
- Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на великій тертці, зробити засмажку.
- Змішати рис, фарш, капусту, моркву з цибулею.
- Додати яйце, сіль, перець, приправу до голубців за бажанням.
- Вимішати і сформувати кульки.
- Тюфтельки викласти у форму.
- Залити томатною пастою розведеною у склянці води.
- Запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
- Подавати зі сметаною.
Раніше ми писали, як приготувати грецький салат з пекінською капустою. Ви захочете їсти лише його у спеку.