Чудовий варіант сезонної закуски: як приготувати салат з баклажанами
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Такий салат сподобається близьким
Влітку, як правило, хочеться легкої, але поживної їжі. Здавалося б, що раціон міг би складатися лише з овочів та фруктів! Натомість виручають прості страви, такі як кабачкові оладки або овочеві салати.
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом ще однієї сезонної страви — салату зі смажених баклажанів. Готується він просто, але вражає смаком, інформують на Instagram-сторінці "ivanka family".
Як приготувати салат з баклажанами
Інгредієнти:
- баклажан великий – 1 шт.;
- помідори – 1 великий;
- олія для фритюру – 0,5 л;
- зелень;
- крем-сир;
- сіль;
- кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л.;
- соус солодкий чилі;
Спосіб приготування:
- Баклажани очистити від шкірки та нарізати на великі кубики.
- Додати до них сіль та кукурудзяний крохмаль.
- Ретельно перемішати.
- Висипати баклажани на розігріту з олією сковороду та обсмажити до золотистої скоринки.
- Дістати баклажани та викласти на паперовий рушник.
- Перекласти їх у глибоку ємність.
- Додати солодкий соус чилі і перемішати.
- Помідори нарізати на великі кубики.
- Зібрати салат, виклавши все в такій послідовності: баклажани, помідори, улюблена зелень, знову баклажани, крем-сир, знову притрусити зеленню.
Раніше ми писали, як приготувати баклажани з перцем у кисло-солодкому соусі. Такої закуски завжди буде мало.