Не такі, якими здаються: названо дволичні знаки Зодіаку

Читать на русском
Автор
1126
Ці знаки Зодіаку часто не хочуть зробити нічого поганого
Ці знаки Зодіаку часто не хочуть зробити нічого поганого. Фото freepik.com

Вони навіть не усвідомлюють проблему

У кожного знака зодіаку є свої найкращі та найгірші сторони. Наприклад, деякі особливо вперті. Ніхто не є ідеальним, але є люди, які іноді переходять грань. Представники цих трьох знаків Зодіаку, напевно, входять до їх числа. На думку астрологів, ці люди народилися під зірками, які не схильні до чесності.

Навіть якщо вони висловлюють про когось свою думку, то зазвичай роблять це не в обличчя, а за спиною цієї людини. У трійку дволичних знаків входять Близнюки, Терези та Риби, зазначає Yourtango.

Близнюки

Представники цього знака загалом веселі та товариські й далеко не всі вони дволичні. Але коли вони не можуть досягти якоїсь переваги самостійно, вони починають свою гру, повну брехні та обману. Дволичні Близнюки розповсюджують брехню про людей, можуть навіть говорити погано про своїх друзів. Але водночас про себе розповідають такі історії, щоб викликати співчуття та довіру. Проблема в тому, що часто Близнюки навіть не усвідомлюють, що страждають на дволичність.

Терези

Проблема людей цього знака полягає в тому, що вони не вміють тримати язика за зубами та зберігати чужі секрети. Навіть якщо вони обіцяють нікому не розкривати таємницю, рано чи пізно вони порушать обіцянку. Терези будуть почуватися жахливо через те, що зрадили довіру, і пообіцяють, що стануть кращими, але це не гарантія того, що наступного разу вони збережуть секрет.

Риби

Представники цього знака хочуть, щоб усі були щасливі й заради цього готові щось вдавати. Вони знають, коли вони не чесні й прямолінійні, але якщо це допомагає зберегти мир, Риб це влаштовує. Якщо вони впевнені, що симуляція від чогось врятує, то їх це не бентежить.

Раніше "Телеграф" розповідав, яким знакам Зодіаку зірки обіцяють успіх у липні. Вони матимуть шанс змінити життя на краще.