День податківця 2 липня: красиві листівки та картинки, щоб привітати з професійним святом

Читати російською
Автор

Не забудьте привітати близьких із професійним святом

Сьогодні, 2 липня, своє професійне свято святкують українські податківці. Якщо у вас є близькі, знайомі чи колеги, які працюють у податкових органах, привітайте їх із професійним святом — Днем податківця 2024.

Податкова служба України була створена та працює з 1990 року. Проте професійне свято податківців було засноване лише 2000 року. Спочатку датою професійного свята було встановлено 30 жовтня, а згодом цю дату перенесли на 2 липня. Змінилася не лише дата свята, а й відбулася реорганізація податкової служби. Так, указом президента Володимира Зеленського від 2020 року професійне свято має назву "День податківця України". А раніше він називався "День працівника податкової та митної справи України".

Цього дня співробітники податкової служби отримують не лише вітання, а й нагороди та премії від керівництва. Привітати знайомих та колег, які працюють у податкових органах України можна милими листівками. "Телеграф" підготував добірку картинок та листівок, щоб ви могли відправити близьким та колегам у соцмережах та привітати з професійним святом.

Колаж "Телеграф"

Раніше "Телеграф" розповідав, скільки вихідних у липні 2024 року і що відзначатимуть українці. Повний календар свят.