"Мовчати я не можу і не буду": Джамала розповіла, що РФ хоче зробити з будинком її батьків у Криму (відео)

Читать на русском
Автор
Джамала розповіла про втрату батьківського будинку в Криму Новина оновлена 29 червня 2024, 21:51
Джамала розповіла про втрату батьківського будинку в Криму. Фото instagram.com/jamalajaaa

Співачка заявила, що її діти — п’яте покоління в сім’ї, яке страждає від агресії РФ

Українська співачка Джамала, яка нещодавно висловилася про втрату батьківського будинку в Криму, розповіла, що російська окупаційна влада погрожує зробити на його місці. Артистка зробила емоційну заяву, наголосивши, що не збирається боятися та мовчати.

На своїй сторінці в Instagram популярна виконавиця опублікувала відеоролик, де розповіла про свавілля, яке роблять загарбники. Джамала наголосила, що про законність їхніх дій не може бути й мови.

Джамала розповіла, що РФ має намір зробити з будинком її батьків

Знаменитість заявила, що її діти — це п’яте покоління в її сім’ї, яке страждає від російської агресії. Сини Джамали ще жодного разу не були в її батьківському домі, але вона все одно молиться і сподівається, що одного разу зможе його показати.

Днями так звана влада в Криму заявила, що забирає їхній будинок, погрожуючи на його місці зробити санаторій, де лікуватимуть російських військовослужбовців. "Я розумію, що це не просто повідомлення мені, це повідомлення всім кримським татарам, українцям, непокореним: Говоритимеш — ми тобі закриємо рота !", — зазначила співачка.

Джамала нагадала, що росіяни знову вбивають, калічать та хочуть стерти з пам’яті цілий народ. З 2014 року вони пограбували та спалили безліч будинків, які належать українцям, вони щодня обстрілюють нас і невідомо, що ще РФ може створити на окупованих землях. Але найстрашніше те, що вони викрадають українських дітей, і їх обов’язково треба повернути додому.

Артистка емоційно заявила, що мовчати не може і не буде. Замість того, щоби боятися, вона вибирає боротися.

"Телеграф" писав раніше, що Джамала вперше розповіла про треті пологи. Також артистка висловилася про народження дітей під час війни.