Щодня ставатимете щасливішими: які дії допоможуть

Читать на русском
Автор
Застосовуючи поради ви щодня ставатимете щасливішими
Застосовуючи поради ви щодня ставатимете щасливішими. Фото pixabay.com

Ці поради вам знадобляться

У такі буремні шляхи, в які ми живемо, досить важко спіймати відчуття щастя. Ба більше — здавалося б, місця для тривожності, з якою можна впоратися за допомогою деяких вправ, значно більше.

Сьогодні ми пропонуємо деякі способи, застосовуючи які можна стати щасливішим. Про них розповіли експерти Інституту когнітивного моделювання, інформує "Elle".

Як стати щасливішими

Помічайте дрібниці

Часто люди відкладають пошуки щастя, вважаючи, що воно настане лише після досягнення важливих життєвих цілей: купівлі власного житла, укладення шлюбу, народження дитини, зміни професії або досягнення значних успіхів. Проте справжнє щастя найчастіше полягає в простих речах — от їх і варто навчитися помічати.

Згадайте минуле

Людина часто забуває, що приносило їй радість раніше, коли великі мрії ще не займали її думки. Це могли бути прості зустрічі з друзями, улюблене хобі на вихідних або ранкова кава перед роботою. Згадайте такі моменти зі свого життя та включіть їх у свої будні вже зараз.

Керуйте своїм щастям

Людині важливо звикнути до думки, що можна відчувати себе добре, навіть якщо умови не ідеальні. Психотерапія може допомогти у цьому. Терапевт сприяє тому, щоб людина знаходила щастя у тому, що вже є в її житті. Він наголошує на позитивному досвіді, який вже є у клієнта, й навчає, як краще впоратися з негативними моментами.

Раніше ми публікували сім способів перестати отруювати собі життя. Ці поради вам стануть у нагоді.