До зими не залишиться: як смачно замаринувати печериці
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Настільки смачних грибів ви ще не пробували](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/b/6c/a132fecb-1987bf1b2662b0a98fad609a137e16cb.jpg?v=3295_1)
Така закуска буде доречною на будь-якому столі
Аби взимку ласувати смачненьким, можна не лише запастися в'яленою вишнею, але й зробити заготівлю домашніх закруток. Окрім огірків, помідорів, перців чи кабачків чудовим доповненням до гарніру також стануть мариновані грибочки.
Вони виходять пряними та дуже смачними. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "olena mykolaivna56".
Як замаринувати гриби на зиму
Інгредієнти:
- печериці – 1 кг;
- вода – 1 л;
- сіль – 60 г або 2 ст. л. з гіркою;
- цукор – 40 г або 2 ст. л. з гіркою;
- олія – 3 ст. л.;
- оцет 9% – 7 ст. л.;
Спосіб приготування:
- Печериці помити, але не чистити.
- В каструлю влити воду, довести до кипіння.
- Додати інгредієнти до маринаду.
- Туди ж викласти гриби.
- З моменту закипання проварити 5 хвилин.
- Викласти в стерилізовані банки.
- Закрутити або закатати стерилізованими кришками.
- Після відкриття додати часник та кріп.
Раніше ми писали, як приготувати кабачкові палички в клярі. Це чудова закуска для зустрічі з друзями.