Є зайві кабачки — випийте їх: рецепт, з яким вас точно не мучитиме спрага

Читать на русском
Автор
Сік з кабачків з імбиром та лимоном
Сік з кабачків з імбиром та лимоном. Фото shuba.life

Вгамує спрагу і наситить енергією

З короля сезону — кабачка — зазвичай ми готуємо класичну овочеву ікру, дивовижні закуски, шикарні оладки і маринуємо їх на зиму. Однак сьогодні ми цей овоч… вип’ємо.

Разом з Shuba a ми сьогодні зробимо швидкий, простий у приготуванні та легкий тонік. Вам знадобиться лише сік кабачків, трохи імбиру та лимона. До речі, якщо вдома немає кабачків, їх можна спокійно замінити цукіні. Спробуйте таку смузі — і ви втамуєте справгу та із задоволенням зарядитеся енергією надовго.

Як приготувати сік з кабачків з імбиром та лимоном

Інгредієнти на 2 порції:

  • кабачки (цукіні) — 2 шт.;
  • корінь імбиру свіжий — 30 г;
  • лимон, сік — 1 шт.;
  • мед — 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Кабачки ретельно миємо, натираємо як на оладки, сік вичавлюємо через марлю чи сито над мискою.
  2. Корінь імбиру разом із шкіркою натираємо на дрібну тертку, віджимаємо сік і додаємо до соку з кабачків.
  3. Лимон розрізаємо навпіл і його сік також відправляємо у миску.
  4. Ретельно перемішуємо рідину, що вийшла, і проціджуємо її в глечик або чашку.
  5. Додаємо в тонік чайну ложку меду чи іншого підсолоджувача за бажанням.

З кабачків можна приготувати приголомшливий хліб. Пікантний рецепт вразить усіх.