Буде у тренді завжди: Кім Кардашʼян продемонструвала ніжний манікюр (фото)

Читать на русском
Автор
Кім Кардашʼян показала варіант манікюру на літо
Кім Кардашʼян показала варіант манікюру на літо. Фото Інстаграм Кім Кардашʼян

Знаменитість показала свій манікюр

Американська модель та блогерка Кім Кардашʼян як інфлюенсерка нерідко створює власні тренди. Так, те, що одягає та обирає для себе Кім, починають наслідувати мільйони жінок по всьому світу. Днями дівчина поділилась новими фото, на яких видно, який манікюр обрала на літо.

У своєму інстаграм Кардаш'ян оприлюднила світлину, на якій позує у білому топі з глибоким декольте, що завʼязується бантиками. На кадрах вона насолоджується тістечком із кремом і вишнею. Тут неможливо не помітити манікюр, який зробила зірка у літній сезон.

Кім Кардашʼян показала свій манікюр
Кім Кардашʼян показала свій манікюр, Фото: Інстаграм Кім Кардашʼян

Кім вирішила обрати цього разу класику — ніжно-рожеве покриття, яке виграшно поєднувалось із засмаглим кольором шкіри зірки. Модель мала коротку довжину нігтів квадратної форми.

Кім Кардашʼян показала свій манікюр
Кім Кардашʼян показала свій манікюр, Фото: Інстаграм Кім Кардашʼян

Манікюр з таким спокійним відтінком буде актуальним не лише цього сезону, а й завжди. Адже він виглядає вишукано та стильно під будь-який образ та на будь-яку подію: як просто на прогулянку містом, так і на пишне весілля.

Раніше "Телеграф" писав про манікюр, який обрала топмодель Емілі Ратаковскі на відпочинок в Італію. Зірка надала перевагу насиченому відтінку, який зараз у трендах.