Мішель Андраде порадувала шанувальників яскравим відвертим фото: скільки коштує її look

Читать на русском
Автор
584
Мішель Андраде похвалилася модним образом Новина оновлена 26 червня 2024, 09:41
Мішель Андраде похвалилася модним образом. Фото https://www.instagram.com/mishvirmish/

Мішель Андраде прогулялася Києвом у сексуальному боді та міні-спідниці

Відома 27-річна українська співачка Мішель Андраде, який приписували роман із Позитивом, прогулялася Києвом у стильному образі. Артистка засвітила декольте та стрункі ноги.

Мішель опублікувала у себе на сторінці в Instagram відверті фотографії. Для прогулянки вона обрала міні-спідницю, сексуальне боді та шкіряні босоніжки на невеликому підборі.

Українська співачка продемонструвала стильний look, засвітивши декольте у чорному однотонному боді бренду Diesel вартістю 3 тисячі гривень. Своє вбрання вона доповнила білою міні-спідницею Dkny, а також стильною шкіряною курткою чорно-рожевого відтінку від бренду Résumé ArcherRS (14 тисяч гривень).

Мішель Андраде
Мішель Андраде показала стильне вбрання

Мішель Андраде додався яскравості своєму наряду за допомогою рожевої сумки Pinko, а також чорних шкіряних босоніжок на середньому підборі By Far вартістю 11 тисяч гривень. Стильний наряд вона звершила чорними сонцезахисними окулярами.

Мішель Андраде
Мішель Андраде прогулялася Києвом у модному образі

"Телеграф" писав раніше, що українська співачка Слава Камінська на курорті в Іспанії "засвітила" сумку від українського бренду за 55 тисяч гривень. Артистка похвалилася новим літнім вбранням.