Вітаємо з Днем моряка! Найтепліші побажання у картинках з професійним святом

Читати російською
Автор

Сьогодні — Міжнародний день моряка

Кожного року в Україні 25 червня відзначають День моряка або мореплавця. Це професійне свято тих людей, які працюють на транспортних або спеціальних суднах. Також нерідко моряки служать на військових кораблях.

Міжнародний день моряка на офіційному рівні зʼявився завдяки резолюції держав-членів Міжнародної морської організації, включеної до складу ООН. Рішення ухвалили у 2010 році, тому свято є доволі молодим. З того часу моряки отримують слова вдячності за свою роботу 25 червня.

Професія моряка є доволі небезпечною, адже багато у чому залежить від погодних умов. Завжди є ризик потонути у океані чи морі, а також судно можуть атакувати ворожі сили.

Тому обов'язковою навичкою для моряків є вміння плавати й ще так, щоб допомогти непритомному товаришу у разі потреби. У представників цієї професії повинно бути ідеальне здоров'я, щоб працювати у відкритому морі. Нерідко моряки повинні добре володіти англійською мовою, адже це офіційна міжнародна мова, якою говорять на флоті.

"Телеграф" зібрав добірку красивих привітань з Міжнародним днем моряка. Такі листівки стануть чудовим способом відзначити моряків у їх професійне свято. Тож надішліть усім знайомим представникам цієї професії кілька картинок. Вони заслуговують уваги, особливо в цей день.

Картинка з Міжнародним днем моряка 2024, Фото: Колаж "Телеграфу" /Колаж "Телеграфу"
Листівка з Міжнародним днем моряка 2024, Фото: Колаж "Телеграфу"
Красива картинка з Міжнародним днем моряка 2024, Фото: Колаж "Телеграфу"
Привітання з Міжнародним днем моряка 2024, Фото: Колаж "Телеграфу"
Картинка з Міжнародним днем моряка 2024, Фото: Колаж "Телеграфу"

Раніше "Телеграф" писав, скільки вихідних будуть мати українці у червні. Також відомо, які державні свята припадають на цей місяць.