Вийде смачнішою, ніж яблучна: приготуйте "Шарлотку" з полуницею

Читать на русском
Автор
Звична випічка в незвичній інтерпретації
Звична випічка в незвичній інтерпретації. Фото 1000.menu

Такий варіант пирога сподобається близьким

Господині люблять готувати "Шарлотку" через її бюджетність, швидкість приготування та приємний смак. А що, якщо замість яблук у цю випічку додати сезонну ягоду — полуницю?

За словами авторки, страва вийде незвичайною та ще смачнішою. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "kids menu".

Як приготувати "Шарлотку" з полуницею

Інгредієнти:

  • яйця – 4 шт.;
  • цукор – 3 ст. л.;
  • борошно – 200 г;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • полуниця;

Спосіб приготування:

  1. Яйця заздалегідь дістати з холодильника, щоб вони були кімнатної температури або залишити на кілька хвилин у теплій воді.
  2. Потім збити їх з цукром.
  3. Додати борошно та розпушувач, все збити.
  4. Викласти тісто у форму для запікання, змащену олією.
  5. Зверху викласти кілька нарізаних шматочків полуниці.
  6. Запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.

Раніше ми писали, як приготувати тістечка з полуницею. Цей десерт дуже легко готується.