Не купуйте його в магазині — приготуйте вдома: рецепт плавленого сиру зі спеціями

Читать на русском
Автор
2202
Ніжний, тягучий, найсмачніший сир
Ніжний, тягучий, найсмачніший сир. Фото 1000.menu

Плавлений сир вдома дуже легко приготувати

Плавлений сир є одним із популярних продуктів серед господинь. З нього можна приготувати намазку, додавати до салатів, варити вершковий суп або ж просто їсти намазавши на хрумкий тост до сніданку.

Сьогодні ми пропонуємо не купувати плавлений сир у магазині, а приготувати його самостійно. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "vitala_foodblog".

Як приготувати плавлений сир вдома

Інгредієнти:

  • кисломолочний сир — 500 г;
  • вершкове масло — 100 г;
  • яйце — 1 шт.;
  • сіль — 1 ч. л.;
  • сода — 1 ч. л.;
  • суміш трав прованська
  • в'ялені томати за бажанням

Спосіб приготування:

  1. У мисці змішайте сир, олію, яйце, соду та сіль, все перебити до однорідності.
  2. Поставити сир з іншими інгредієнтами на водяну баню та варити, постійно помішуючи, близько 10-15 хвилин.
  3. Якщо залишилися крупинки — перебити занурювальним блендером та ще раз прогріти.
  4. Додати спеції, в'ялені томати та перекласти у скляну форму або баночку та накрити плівкою в контакт.
  5. Поставити у холодильник на годину та можна їсти.

Раніше ми публікували рецепт намазки з авокадо. Вона буде доречною, як на перекус, так і до святкового столу.