"Тільки вперед": як зірки вітають збірну України з першою перемогою на Євро-2024 (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 21 червня 2024, 22:31

Ця перемога дуже важлива та значуща для нашої країни

Сьогодні, 21 червня, збірна України здобула першу перемогу на чемпіонаті Європи-2024 з футболу, обігравши Словаччину з рахунком 2:1. Українські знаменитості відреагували на такий тріумф нашої команди та подякували їм за яскраві емоції.

Українська співачка Ольга Полякова у себе в Insta-stories опублікувала фотографію нашої збірної. Артистка написала коротко: "Україна виграє 2:1. Хлопці, ви молодці".

Полякова привітала Україну з першою перемогою на Євро

Наталія Могилевська також відреагувала на тріумф нашої збірної, поділившись кадром з остаточним рахунком гри у себе в Insta-stories. Виконавиця написала "Тільки вперед" та залишила вітальне емодзі разом з українським прапором.

Наталія Могилевська привітала збірну України

Телеведуча Марія Єфросиніна опублікувала у себе в Insta-stories фотографію Романа Яремчука, написавши, що на кадрі "гарно все". Також вона подякувала нашій збірній за перемогу.

Марія Єфросиніна відреагувала на перемогу України на Євро-2024

Українська співачка Світлана Тарабарова, як і багато хто, дивилася футбол та вболівала за нашу команду. На своїй сторінці в Instagram у stories вона також подякувала хлопцям за радісні емоції.

Світлана Тарабарова подякувала збірній України за перемогу

Футбольний тренер Андрій Шевченко відреагував на перемогу України, опублікувавши кадр із командою. Він коротко написав: "Вітаю, хлопці", залишивши емодзі у вигляді нашого прапора.

Андрій Шевченко відреагував на першу перемогу України на Євро

"Телеграф" поділився репортажем, як українці підтримували нашу збірну на Євро-2024. Кожен гол України супроводжувався гучними оплесками.