Без примірок та сантиметра: як вибрати вдалий розмір штанів

Читати російською
Автор

Ці лайфхаки стануть у пригоді тим, хто не любить стояти в черзі в приміряльну

Підібрати штани так, щоб вони ідеально сиділи як на стегнах, так і на талії, буває непросто. Іноді це вимагає довгих пошуків, примірки кількох фасонів та розмірів. Ще складніше обрати потрібну річ без можливості приміряти її.

Звичайно, можна взяти із собою в магазин сантиметрову стрічку. Або у випадку з великим розміром зменшити штани в поясі. Але все ж таки краще купувати одяг за розміром. Тим більше є прості способи вибрати штани, що підходять за розміром, навіть без примірки. Лайфхаком поділилася Tik-Tok блогер @only_dlamiesznosci.

Як підібрати розмір штанів не заходячи в приміряльну

Щоб перевірити, чи підійдуть штани за розміром, необхідно застебнути на них ґудзик та блискавку, потім взятися за пояс і обернути річ навколо шиї. Якщо кінці зійшлися, значить, це правильний розмір і штани, швидше за все, підійдуть. Якщо вони не сходяться на кілька сантиметрів, це ознака того, що штани надто малі.

Лайфхак із обертанням навколо шиї – не єдиний спосіб перевірити, чи підходять штани за розміром. Також можна перевірити штани за допомогою трюку з рукою. Стисніть кулак і вставте передпліччя в пояс штанів. Якщо ваша рука від кулака до ліктя ідеально поміщається в пояс штанів, розмір правильний. Але цей метод підходить для моделей штанів із класичною посадкою. Штани з високою або низькою посадкою можуть виявитися надто маленькими або надто великими.

Раніше "Телеграф" розповідав, як легко вкоротити джинси своїми руками. Обрізати та підшивати їх не доведеться.