Поки ще є ця ягода: чизкейк з полуничним конфітюром вразить близьких
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Апетитна, яскрава та ніжна випічка](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/f/66/a2c2cd33-245cd3364a02dd71a8dc251302f2466f.jpg?v=9510_1)
Полуничний чізкейк нікого не залишить байдужим
Чизкейк є досить популярною літньою стравою, оскільки він смачний, готується швидко, є ситним та легким одночасно. Рецептів його приготування є безліч: шоколадний, ягідний, кокосовий або ж під полуничним желе.
Сьогодні ми хочемо запропонувати також приготувати цю страву під полуничним конфітюром. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "naumenko.vitaa".
Як приготувати чизкейк з полуничним конфітюром
Інгредієнти для основи:
- пісочне печиво – 300 г;
- вершкове масло – 100 г;
Інгредієнти для начинки:
- крем-сир – 500 г;
- цукор – 100 г;
- яйця – 2 шт.;
- вершки – 150 мл;
Інгредієнти для полуничного конфітюру:
- полуниця – 350 г;
- цукор – 80 г;
- крохмаль – 1 ст. л.;
Спосіб приготування:
- Печиво подрібнити у блендері.
- Додати розтоплене вершкове масло та перемішати до липкої консистенції.
- В формі для випічки сформувати дно та бортики майбутнього чизкейку.
- Поставити форму у холодильник.
- Для основи до крем-сиру додати яйця, перемішати.
- Додати цукор, знову перемішати.
- Додати вершки і знову перемішати.
- Перелити сирну масу у форму та поставити у духовку.
- Запікати в попередньо розігрітій до 130 градусів духовці, з мискою з водою внизу протягом однієї години і тридцяти хвилин.
- Для конфітюру полуницю та цукор збити блендером у сотейнику з товстим дном, додати крохмаль і загустити на середньому вогні.
- Перелити конфітюр на тарілку, накрити харчовою плівкою в контакт та поставити в холодильник.
- Чизкейк поставити на шість годин у холодильник та покрити конфітюром.
Раніше ми писали, як приготувати полуничний мусовий торт. Ніжні коржі та полуничний мус зведуть з розуму.