Поки ще є ця ягода: чизкейк з полуничним конфітюром вразить близьких

Читать на русском
Автор
Апетитна, яскрава та ніжна випічка Новина оновлена 19 червня 2024, 15:18
Апетитна, яскрава та ніжна випічка. Фото bettyscake.ru

Полуничний чізкейк нікого не залишить байдужим

Чизкейк є досить популярною літньою стравою, оскільки він смачний, готується швидко, є ситним та легким одночасно. Рецептів його приготування є безліч: шоколадний, ягідний, кокосовий або ж під полуничним желе.

Сьогодні ми хочемо запропонувати також приготувати цю страву під полуничним конфітюром. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "naumenko.vitaa".

Як приготувати чизкейк з полуничним конфітюром

Інгредієнти для основи:

  • пісочне печиво – 300 г;
  • вершкове масло – 100 г;

Інгредієнти для начинки:

  • крем-сир – 500 г;
  • цукор – 100 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • вершки – 150 мл;

Інгредієнти для полуничного конфітюру:

  • полуниця – 350 г;
  • цукор – 80 г;
  • крохмаль – 1 ст. л.;

Спосіб приготування:

  1. Печиво подрібнити у блендері.
  2. Додати розтоплене вершкове масло та перемішати до липкої консистенції.
  3. В формі для випічки сформувати дно та бортики майбутнього чизкейку.
  4. Поставити форму у холодильник.
  5. Для основи до крем-сиру додати яйця, перемішати.
  6. Додати цукор, знову перемішати.
  7. Додати вершки і знову перемішати.
  8. Перелити сирну масу у форму та поставити у духовку.
  9. Запікати в попередньо розігрітій до 130 градусів духовці, з мискою з водою внизу протягом однієї години і тридцяти хвилин.
  10. Для конфітюру полуницю та цукор збити блендером у сотейнику з товстим дном, додати крохмаль і загустити на середньому вогні.
  11. Перелити конфітюр на тарілку, накрити харчовою плівкою в контакт та поставити в холодильник.
  12. Чизкейк поставити на шість годин у холодильник та покрити конфітюром.

Раніше ми писали, як приготувати полуничний мусовий торт. Ніжні коржі та полуничний мус зведуть з розуму.