Легенда британської музики Род Стюарт на концерті в Німеччині підтримав Україну і послав Путіна (відео)

Читать на русском
Автор
Виконавець засуджує криваву політику влади РФ Новина оновлена 16 червня 2024, 12:20
Виконавець засуджує криваву політику влади РФ. Фото Getty Images

Співак підтримує Україну і Володимира Зеленського

Шотландський співак Род Стюарт під час концерту у Лейпцигу, Німеччина, зі сцени підтримав Україну. Легенда британської музики заспівав на фоні українського прапора антивоєнну пісню "Ритм мого серця", а на екрані згодом з’явилося фото Володимира Зеленського.

Співак засудив політику президента РФ словами "Fu*k Putin". Однак німецька публіка не підтримала його. Про це повідомили на spiegel.de.

Так, на своїх концертах Род Стюарт постійно підтримує Україну і засуджує криваву війну, яку розпочала РФ. Виконавець часто виступає у жовто-блакитних костюмах і навіть присвячує українцям пісню "Ритм мого серця". Концерт у Лейпцигу не став винятком.

"У мене є пісня під назвою "Ритм мого серця", яка насправді про війну у В'єтнамі та про те, наскільки вона безглузда. Але це стосується будь-якої війни. Присвячую її українцям. Це менше, що я можу зробити", — розповідав раніше Род Стюарт.

Публіка у Лейпцигу не підтримала виконавця і освистала його за підтримку України. На відеофрагменті можна почути, що коли з’являється фото президента України Володимира Зеленського, глядачі невдоволено свистять.

Однак напередодні Род Стюарт дав концерт у Берліні, де вкотре підтримав Україну зі сцени. Столична публіка підтримала кумира і аплодувала, коли той послав Путіна. Про це повідомили німецькі ЗМІ.

Раніше "Телеграф" розповідав, що загадковий артист у костюмі Бетмена влаштував переполох на шоу талантів у Британії. Таку самодіяльність не оцінили, тому майже одразу камеру від учасника відвернули на ведучих, так і не давши йому висловитись до кінця.