Молодша за нього на 11 років: Василь Вірастюк вперше показав нову обраницю (фото)

Читать на русском
Автор
621
Василь Вірастюк показав молоду кохану Новина оновлена 14 червня 2024, 19:32
Василь Вірастюк показав молоду кохану. Фото instagram.com/vasylvirastyuk/

Нову кохану спортсмена звуть Ірина

Відомий на весь світ український силач Василь Вірастюк, який нещодавно розповів про зраду дружині, офіційно підтвердив свої нові стосунки з дівчиною Іриною. Кохана на 11 років молодша за спортсмена, якому у квітні виповнилося 50 років.

Про це Василь Вірастюк написав на своїй сторінці в Instagram. Також він опублікував фото зі своєю новою обраницею.

Український стронгмен тривалий час приховував стосунки з дівчиною, але сьогодні заявив, що офіційно розлучився з колишньою дружиною Інною і тепер може відкрити завісу особистого життя. За його словами, всі судові процеси, які стосувалися розлучення, що почалися ще у жовтні 2022 року, вже завершилися, і рішення суду з 11 червня набуло чинності.

Василь Вірастюк офіційно заявив, що перебуває у стосунках та представив публіці свою нову кохану. Щоправда, на фотографії спортсмен показав лише очі Ірини та її темне волосся, решту обличчя Вірастюк прикрив рукою, обіймаючи дівчину.

Василь Вірастюк
Василь Вірастюк показав свою дівчину

Про його кохану відомо мало. Ірина молодша за спортсмена на 11 років і минулого року вона подарувала йому сина, якого назвали на честь батька — Василь. Це четверта дитина Вірастюка.

"Телеграф" повідомляв раніше, що Василь Вірастюк зізнався, що розпочав нові стосунки, коли його дружина Інна виїхала за кордон під час повномасштабної війни. Такий вимушений крок жінки стронгмен прийняв за зраду.