Ідеальна вечеря на всю сім’ю: як приготувати жульєн за пів години

Читать на русском
Автор
Цей жульєн приготуєте за 30 хвилин
Цей жульєн приготуєте за 30 хвилин. Фото Freepik

Простий рецепт неймовірно смачного жульєну

Увечері хочеться поласувати чимось смачним після важкого робочого дня. Ідеальний варіант — це жульєн. Це смачна страва, яку готувати дуже просто. Раніше ми ділилися рецептом ковбасок з червоним перцем, а тепер ділимося, як приготувати жульєн за пів години.

Жульєн — це ідеальне поєднання смаку ніжної курки, соковитих грибів і соусу. Рецептом поділилися на порталі "Факти".

Як приготувати жульєн

Інгредієнти:

  • куряче філе — 500 г;
  • печериці — 400 г;
  • вершки (20%) — 300 мл;
  • твердий сир — 250 г;
  • олія — 3-4 ст. л.;
  • вершкове масло;
  • сіль, перець — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Гриби очищаємо і нарізаємо на тонкі пластинки. Курку нарізаємо на невеликі шматки. Натираємо сир на тертці.
  2. Трохи вершкового масла і олію розігріваємо на сковороді. Обсмажуємо курку 7-10 хвилин.
  3. Перекладаємо курку в глибоку тарілку. На сковороді із залишками олії і масла обсмажуємо гриби до золотистості і кидаємо знову курку на пательню.
  4. Смажимо на маленькому вогні 10 хвилин і додаємо сіль, перець і вершки. Перемішуємо і посипаємо сиром.
  5. Накриваємо кришкою і томимо жульєн ще 2-3 хвилини на маленькому вогні. Коли сир розплавиться, подаємо на стіл. Смачного!

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати ідеальний гарнір з молодої картоплі. Ми поділилися простим рецептом для святкового столу.