Ці рибні котлети зʼїдять за раз-два: що додати до фаршу

Читать на русском
Автор
Рецепт рибних котлет з хека
Рецепт рибних котлет з хека. Фото Canva

Ця страва ідеально засмакує з гарніром і овочами

Влітку хочеться легкої та поживної їжі, яка швидко готується. Тож деякі господині замість м'ясних, готують рибні котлети. Вони — також дуже смачні та соковиті, можуть бути відмінним обідом або вечерею. Хто не любить риби, той може приготувати котлети з кабачків.

Щоб урізноманітнити ваше літнє меню, додайте туди рибні котлети. Наприклад, з хека: це бюджетно та доступно кожному. Їх можна готувати на щодень та смакувати усією родиною разом із картоплею чи будь-яким іншим гарніром. Shuba.life підготувало відповідний рецепт рибних котлет, які посмакують кожному.

Інгредієнти

  • Філе хека — 600 г.;
  • курячі яйця — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • ріпчаста цибуля — 1 шт.;
  • молоко 2,5% — 1/2 склянки;
  • білий хліб — 30 г.;
  • панірувальні сухарі, сіль, чорний перець — за смаком.

Спосіб приготвання

  1. Почистіть цибулю та моркву. На сковорідку додайте трішки олії та підсмажте овочі.
  2. Філе хека треба використовувати розмороженим. Білий хліб слід порізати на малі частини та розмочити у молоці.
  3. Знадобиться м’ясорубка, в якій будемо молоти нашого хека, хліб і цибулю разом з морквою. Також туди можна додати дрібно нарізаний кріп.
  4. Коли фарш готовий, додаємо туди яйце. Вносимо сіль та перець за смаком.
  5. Робимо котлети з філе та катаємо їх у панірувальних сухарях.
  6. Викладіть рибні котлети на зручну форму та покладіть у холодильник щонайменше на пів години.
  7. Смажте котлетки на сковорідці на малому вогні з обох боків. Смачного!

Раніше "Телеграф" писав, як приготувати котлети в тісті. Це смакота, від якої важко встояти.