Якщо приготували все — приготуйте ще й торт: вдалий рецепт страви з кабачка

Читать на русском
Автор
Оригінальний, яскравий, ефектний торт зі звичайних продуктів
Оригінальний, яскравий, ефектний торт зі звичайних продуктів. Фото 1000.menu

Рецепт найсмачнішої закуски, яка прикрасить собою будь-яке застілля

З кабачка можна приготувати безліч смачних страв. Його запікають кружальцями, роблять оладки, тушкують з цибулькою або готують суп-пюре.

Сьогодні ми пропонуємо іще один варіант смачної страви з цього овочу — кабачкового торта. Ця закуска першою злетить зі столу, переконують на Instagram-сторінці "ann and food".

Як приготувати кабачковий торт

Інгредієнти:

  • середні кабачки – 2 шт.;
  • яйця – 3 шт.;
  • борошно – 5 ст. л.;
  • сіль – за смаком;
  • часник – за смаком;
  • майонез (сметана);
  • кріп;
  • помідори – 4 шт.;

Спосіб приготування:

  1. Кабачки натерти на велику тертку.
  2. Посолити та залишити на 10 хвилин.
  3. Весь сік, що утворився, злити.
  4. Додати яйця, сіль за смаком, борошно, замісити тісто.
  5. На розігріту сковорідку з невеликою кількістю олії викласти по 2-3 ст.л. тіста.
  6. Смажити на маленькому вогні до золотистого кольору з обох боків.
  7. Готові млинці охолодити.
  8. Кожен млинець змастити соусом, змішавши часник з майонезом та кропом, і накривати зверху іншим млинцем.
  9. Таким чином зібрати тортик.

Раніше ми писали, як приготувати запіканку з кабачків. Це чудовий спосіб нагодувати всю сім'ю.