Навіть випікати не доведеться: як приготувати полуничний чизкейк

Читать на русском
Автор
Апетитний, яскравий, ніжний чизкейк Новина оновлена 12 червня 2024, 17:40
Апетитний, яскравий, ніжний чизкейк. Фото shuba.life

Випічка просто тане у роті!

Якщо ви вже наїлися полуниці, спекли з цією ягодою пиріг, зварили компот чи желе, то пропонуємо іще один варіант смачного десерту. Йдеться про чизкейк з полуницею.

Цю випічку вам навіть пекти не доведеться, а приготуєте її ви досить швидко. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "yuliia.senych".

Як приготувати полуничний чизкейк

Інгредієнти:

  • печиво "До кави" – 400 г;
  • масло вершкове – 200 г;
  • вершки 33% – 250 мл;
  • крем-сир – 550 г;
  • желатин (25 г + вода 100 мл);
  • полуниця – 500 г;
  • цукрова пудра – 150 г;
  • полуничне желе – 1 пакетик;

Спосіб приготування:

  1. Печиво подрібнити в крихту і з‘єднати з розтопленим маслом.
  2. Перемішати та викласти в форму, застелену пергаментом.
  3. Форму змастити олією.
  4. Сформувати дно з печива і поставити в холодильник на 20 хвилин.
  5. Желатин залити холодною водою.
  6. Поєднати крем-сир, вершки, цукрову пудру і розтоплений желатин (підігріти його в мікрохвильовці).
  7. Збити міксером чи вінчиком.
  8. Вилити сирну масу на дно форми та залишити в холодильнику на 40-60 хвилин.
  9. Желе приготувати за інструкцією і на охолоджений чизкейк викласти полуницю.
  10. Зверху поступово полити желе.
  11. Залишити в холодильнику на 4-5 годин.

Раніше ми писали, як приготувати вареники з полуницею. Вони швидко готуються та швидко з’їдаються.