Наскільки ви конфліктна людина? Тест по картинці розкриє всю правду

Читать на русском
Автор
750
Цікавий тест на скандальність характеру
Цікавий тест на скандальність характеру. Фото Колаж/freepik

Пройдіть тест і дізнайтесь про себе більше

Деякі люди емоційніші й у конфліктних ситуаціях активно виявляють свої емоції, інші спокійніші й урівноваженіші у вираженні своїх емоцій. Наскільки ви емоційна та скандальна людина допоможе розібратися простий психологічний тест. "Телеграф" вже розповідав про незвичайний тест по картинці на привабливість, а сьогодні ділиться новим тестом — наскільки ви конфліктна людина.

Просто подивіться на картинку та оберіть один із малюнків на ній

тест по картинці

Результати тесту

Малюнок — 1

Якщо ви обрали цей малюнок, значить ви тиха і чутлива людина. У конфліктній ситуації ви швидше заплачете, ніж довго комусь щось доводитимете. Тому ви швидше будете уникати потенційно конфліктних ситуацій, ніж вступатимете в будь-які дискусії.

Малюнок — 2

Якщо ви обрали цей малюнок, то ви досить емоційна людина. Однак у конфліктах вам брати участь не подобається і доводити свою правоту ви не станете. Ви скоріше з тих, хто потім скаже: "А я ж говорив(а)".

Малюнок — 3

Якщо ви обрали цей малюнок, значить ви нестримна і скандальна людина. Ви не будете мовчати, якщо вас чи когось із ваших близьких спробують образити чи обдурити. Ви з тих, хто лізе у скандали, але завжди виступаєте за справедливість.

Малюнок — 4

Якщо ви обрали цей малюнок, значить ви мудра і врівноважена людина. Якщо вас довести, то ви можете поскандалити, однак у більшості випадків ви обираєте грати в мовчанку. Це як захисна реакція для вас.

Раніше "Телеграф" розповідав про ще один захоплюючий тест по картинці. Просто оберіть пейзаж і дізнайтесь більше про свій емоційний стан.