Журналісти, вітаємо! Найкращі картинки-привітання з професійним святом

Читать на русском
Автор
728
Найкращі картинки-привітання з Днем журналіста
Найкращі картинки-привітання з Днем журналіста. Фото Телеграф

Привітайте медійників з цим святом

6 червня в Україні традиційно відзначають День журналіста. Це професійне свято працівників різних медіа — радіо, телебачення, газет і інтернет-ЗМІ. Така робота потребує відмінної грамотності, широкого світогляду та постійного стеження за подіями в країні та світі.

На офіційному рівні професійне свято журналістів запровадив перший президент України — Леонід Кравчук у 1994 році. Дату — 6 червня, обрали невипадково. Адже в цей день Національна спілка журналістів України увійшла до Міжнародної федерації журналістів.

У наш час День журналіста набуває нового значення. Тому що тисячі медійників по всій країні щодня ризикують життям, аби донести інформацію до суспільства про воєнні дії, розпочаті Росією.

Так, представники ЗМІ постійно працюють в гарячих точках, показують наслідки російських обстрілів та нерідко самі потрапляють під ворожі атаки. Вже чимало журналістів віддали життя, виконуючи свої професійні обов'язки. Тож у цей день варто вшанувати представників цієї професії та привітати їх зі святом.

Принагідно "Телеграф" підготував добірку картинок-привітань з Днем журналіста. Відправте красиві листівки зі святом, усім знайомим представникам медіа. Журналістам буде приємно, що їх роботу цінують та поважають.

Картинка з Днем журналіста
Картинка з Днем журналіста, Колаж: "Телеграф"
Картинка з Днем журналіста
Картинка з Днем журналіста, Колаж: "Телеграф"
Листівка з Днем журналіста
Листівка з Днем журналіста, Колаж: "Телеграф"
Картинка з Днем журналіста
Картинка з Днем журналіста, Колаж: "Телеграф"

Раніше "Телеграф" робив добірку картинок з днем народження для онука. Дитині буде приємно отримати такі привітання від бабусі чи дідуся.