Пошук талантів на нулі: Коля Серга та Саша Чемеров запускають унікальний проект "Фронтова студія" (відео)

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 31 травня 2024, 12:57

Організатори поділилися подробицями, що це буде за проект

Рух "Культурний десант" на чолі з Миколаєм Сергою та Сашею Чемеровим показав тизер нового культурного проекту "Фронтова студія". Це проект із просування військової музичної культури, з запису та просування пісень, створених чи виконаних військовослужбовцями, безпосередніми учасниками російсько-української війни.

У ролику Коля Серга та Саша Чемеров показали свою пересувну студію на колесах та розкрили подробиці, що це за проект.

"У лавах ЗСУ зараз служать понад 1000 представників сфери культури та креативних індустрій. Частина з них продовжує творити, поєднуючи це з виконанням своїх військових завдань. Однак у більшості немає можливостей удосконалення свого культурного контенту та просування його на широку аудиторію. Фронтова студія допомагає бійцям творити та поширювати їхнє мистецтво", – розповів Коля Серга.

Побачити створення музики та пісень від наших українських військових зможуть і глядачі на ютуб-каналі "Фронтової студії". Проект виходитиме щочетверга о 19:00 на YouTube-каналі Cultural Forces Music. Одночасно з відео-епізодом на музичних стрімінгових платформах з’являтимуться пісні проекту.

Саша Чемеров та Коля Серга

Раніше "Телеграф" розповідав, що солістка KAZKA Саша Зарицька чесно зізналася, чому скасувала весілля у червні. За словами артистки, вона не готова святкувати під час війни.