З останнім дзвоником 2024: теплі привітання для школярів зі святом

Читать на русском
Автор
4097
Картинки-привітання з останнім дзвоником 2024
Картинки-привітання з останнім дзвоником 2024. Фото intb.te.ua

Це одне з найголовніших свят для школярів

Залишається зовсім небагато часу до закінчення навчального року в школах. Воно завжди супроводжується світлим святом — останнім дзвоником. Учні з нетерпінням його чекають, адже після нього — довгі літні канікули та жодних уроків. Зазвичай під час свята вмикають урочисті пісні, які створюють незабутню атмосферу.

Останній дзвоник викликає різні емоції: хтось сумує, що залишає на певний час шкільну парту, а хтось — радіє тривалому відпочинку. Випускникам це свято навіює трепетні емоції, бо вони його відзначають востаннє. Водночас через війну, розпочатою Росією багато дітей не зможуть вийти на шкільне подвір'я та провести останній дзвоник. Адже є ризики повітряних атак країни-агресорки, а у прифронтових регіонах — й обстрілів.

Водночас діти заслуговують мати свято й отримати в цей день привітання. Саме тому "Телеграф" зібрав добірку красивих привітань з останнім дзвоником для школярів. Відправте їм тематичний вірш чи прозу з теплими побажаннями. Дітям буде приємно отримати привітання з цим світлим святом.

Привітання з останнім дзвоником у прозі

Вітаю тебе зі святом чудовим – зі святом Останнього дзвоника! Бажаю тобі добре відпочити і все літо нехай пройде, немов суцільне свято! Бажаю тобі багато натхнення, удачі, чудес – хай гарний настрій завжди буде з тобою!

***

Вітаю з останнім дзвоником! Це період, коли закінчується один етап і починається інший. Тому бажаю поновлення, нових ідей, натхнення, гарного відпочинку і перезавантаження перед наступним роком!

***

Навчання, однокласники, вчителі – все залишилося позаду і дитинство теж – далеке, веселе і добре. Останній дзвоник у школі – це перший дзвінок у доросле, нелегку і серйозне життя! Всім, хто причетний до цієї великої події в житті – кохання, добробуту, радості і, звичайно ж, величезних успіхів і руху вперед! Хай не трояндами буде усипаний шлях, але випускники тепер дорослі, сильні й мужні люди – все пройдуть і подолають з честю! Щасливої дороги, дорогі друзі!

***

У мирний час останній дзвоник — атмосферне свято радості та єдності шкільного колективу, зі своїми традиціями в кожній школі. Обов'язковий ритуал — побажання на останній дзвоник: що щиріше прозвучать слова, то більше з них справдяться. Щоб не зіпсувати репутацію, зберігайте також побажання з останнім дзвоником у прозі.

***

Дорогі наші діти, ми вітаємо вас із закінченням цього навчального року, з останнім дзвоником. Нехай трудові ваші шкільні будні змінять яскраві сонячні дні літа, нехай вам буде не до нудьги й утоми, нехай кожен день вам дарує щось цікаве, захопливе й чудове. Бажаємо вам, а заодно й усім нам, набратися нових сил, терпіння і натхнення на наступний навчальний рік, щоб перетворити його на світлий легкий шлях до успіху.

***

Вітаю тебе, навчальний рік сміливо можна вважати завершеним. Останній дзвінок – це початок нових пригод і веселого відпочинку. Тому бажаю тобі не втратити свого ентузіазму, не упустити жодної можливості, не нудьгувати жодного дня. Загалом, крутих тобі канікул і драйвового настрою.

***

Ось і прийшов до нас Останній дзвінок! Радісно і весело шумить шкільна дітвора. Бажаю всім учням приголомшливих літніх канікул. Випускникам відмінного старту на життєвому шляху. А вчителям – гордості і захопленості від успіхів своїх учнів! Щастя вам і прекрасного відпочинку!

***

Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою! Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаю Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Привітання з останнім дзвоником у віршах

Останній дзвоник пролунав.

Він довгий час нам всім співав:

Він кликав на урок, з уроку,

І так було щодень, щороку.

Ми вас вітаємо. Прощайте,

Про нас усіх не забувайте,

Ви педагоги – вищий клас,

Ми щиро любимо всіх вас.

***

Чомусь сьогодні шкільний нам дзвінок

З жалем дзвенить, ніби плаче струмок.

Певно, сумує наш рідний дзвінок,

Що не покличе вже нас на урок.

Разом з дзвінком сумуємо й ми,

З вами здружились, зріднилися ми.

Якось незвично, що вже на урок

Клас випускний ваш не кличе дзвінок.

Що ж, відлітайте ключем журавлиним –

В вирій життя школа нас проводжає.

Хай вам зірниця палає щаслива!

Від щирого серця добра вам бажаєм.

***

Навчальний рік до фінішу добіг.

От і усе, скінчилися уроки.

І перед вами – тисячі доріг,

Де самостійно здійсните ви кроки

І виберете ту, лише одну,

Що поведе вперед по вашій долі.

То ж вибирайте сонячну, ясну,

Дорогу світлу у квітковім полі,

Яка до щастя завжди приведе,

З якої видно горизонти й далі,

На ній ви не оступитесь ніде,

А проживете чесно й без печалі.

***

Нехай міцніють ваші крила,

Та долі хай будуть щасливі!

Хай негаразди вас оминають,

А друзі і рідні поважають.

Будте здорові, щасливі

І до навчання кмітливі!

***

Зі звуками останнього шкільного дзвінка

Нехай у вашому житті починається удача,

Невідомі нехай будуть печалі і туга,

І це літо буде досконалістю!

Раніше "Телеграф" писав, як красиво стилізувати вишиванку на останній дзвоник. Є багато вдалих комбінацій.