Як збільшити врожай кабачків: підготуйте в червні це підживлення

Читать на русском
Автор
Чим підгодувати кабачки у червні Новина оновлена 24 травня 2024, 09:43
Чим підгодувати кабачки у червні. Фото zira.uz

Кабачки не такі вже примхливі, але все одно вимагають правильного догляду

Овочі потребують особливого догляду, і важливо їм забезпечити правильні умови вирощування, якщо хочете отримати щедрий урожай. Кабачкам, як і іншм рослинам, також необхідне підживлення. Якщо хочете збирати плоди відрами, тоді у червні потрібно скористатися одним "таємним" добривом.

На YouTube-каналі "Полезне TV" городникам підказали, чим на початку літа необхідно підгодувати кабачки. Завдяки йому овочі дозріють набагато швидше і потішать вас своїм розміром.

Чим підгодувати кабачки у червні

Для хорошого та щедрого врожаю овочів необхідно використовувати органо-мінеральне добриво, яке має стимулюючий ефект – гумат калію. Ця речовина є ефективним добривом для кабачків, які сприяють їхньому здоровому зростанню.

Для приготування розчину слід розчинити 30 мл препарату в 10 літрах води. Цим підживленням поливають рослини під корінь, рівномірно розподіляючи розчин по всій площі посадки. Найкраще проводити підживлення в ранкові або вечірні години, щоб уникнути швидкого випаровування вологи та опіків листя.

Корисні властивості гумату калію пояснюються його здатністю покращувати структуру ґрунту та підвищувати його родючість. Цей препарат стимулює коренеутворення та посилює поглинання поживних речовин рослинами. Завдяки гумату калію покращується обмін речовин у рослинах, що призводить до більш інтенсивного зростання та розвитку кабачків. Крім того, гумат калію допомагає рослинам краще засвоювати макро- та мікроелементи, підвищуючи їх стійкість до несприятливих умов, таких як посуха та хвороби.

"Телеграф" писав раніше, які рослини не варто садити біля баклажанів. Бо вони заглушать урожай цих овочів.