Ніхто і не помітить: як замаскувати сивину у волоссі за допомогою домашніх засобів

Читать на русском
Автор
Цими лайфхаками користувалися ще наші бабусі Новина оновлена 23 травня 2024, 15:37
Цими лайфхаками користувалися ще наші бабусі. Фото Freepik

Зафарбувати волосся можна і без покупної фарби

Сивина у волоссі викликає у багатьох жінок комплекси та невпевненість у собі. Зазвичай цю проблему вирішують за допомогою звичайного фарбування волосся, однак є й інші більш щадні способи. "Телеграф" вже розповідав, як відмити фарбу для волосся, якщо вона потрапила на шкіру, а сьогодні ділиться, як замаскувати сивину без покупної фарби.

Ці способи перевірені роками, адже ними користувалися наші бабусі, пише ТСН. Все, що вам знадобиться – підручні копійчані засоби.

Як замаскувати сивину в домашніх умовах

Спосіб з меленою кавою

Цей спосіб допоможе надовго приховати сивину, проте його доведеться регулярно повторювати. Потрібно заварити міцну мелену каву (3-4 столові ложки на чашку), потім процідити її і вилити у велику миску. Туди додати 500 г холодної води. Спочатку вимийте волосся звичним способом, а потім занурте його в миску з розчином кави. Через кілька хвилин промийте. Повторюйте це фарбування з кавою регулярно і ви надовго забудете про сивину.

Спосіб з відваром кропиви та шавлії

Ці трави можна використовувати окремо, а придбати їх легко в аптеці. Залийте окропом кілька ложок кропиви чи шавлії і залиште настоятися кілька годин. А потім регулярно обполіскуйте волосся цими відварами, і ви забудете про проблему сивого волосся.

Раніше "Телеграф" розповідав про три ідеї модних жіночих стрижок. Вони будуть на піку популярності влітку 2024 року.