Як пов'язані лавровий лист та унітаз: ви здивуєтеся секрету досвідчених господинь

Читать на русском
Автор
Лавровий лист допоможе усунути неприємні запахи та бактерії
Лавровий лист допоможе усунути неприємні запахи та бактерії. Фото rivne1.tv

Цей лайфхак вам знадобиться

Лавровий лист господині, як правило, використовують на кухні, додаючи до супів, плову чи м'яса. Ця спеція робить смак та аромат страви неповторним.

Однак лавровий лист можна використовувати й по-іншому у побуті, а саме… натираючи ним унітаз. Про це інформують на порталі "Ukr.Media".

Як почистити унітаз за допомогою лаврового листа

Використання лаврового листа для очищення унітаза є одним із народних методів, який може допомогти у видаленні неприємних запахів та бактерій, а також забезпечити приємний аромат у ванній кімнаті. Існує кілька способів, як можна використовувати лавровий лист для цієї мети.

Відвар з лаврового листа для очищення унітаза

Для приготування відвару необхідно закип'ятити літр води у каструлі, додати туди 10-15 лаврових листків та варити на повільному вогні протягом 20 хвилин. Після цього зняти каструлю з вогню та залишити відвар настоятися та охолонути до кімнатної температури. Далі необхідно вилити відвар в унітаз та залишити на пару годин, аби він подіяв. В кінці залишиться лише потерти унітаз щіткою та змити.

Лавровий лист як засіб для усунення запахів

Для того, щоб у ванній кімнаті приємно пахло, потрібно помістити 5-7 штук лаврового листа у бачок унітаза. Кожного разу під час змивання вода буде омивати листки, що допоможе усунути неприємні запахи.

Раніше ми писали, як за допомогою яєчної шкарлупи можна відмити забруднення на раковині. Вона не тільки легко видаляє поверхневі забруднення, а й вапняний наліт від твердої води.