Майже справжнє літо: якою буде погода на початку тижня у Києві

Читать на русском
Автор
Майже справжнє літо: якою буде погода на початку тижня у Києві Новина оновлена 19 травня 2024, 17:33

Найімовірніше, парасолька в ці дні не знадобиться

Довгоочікуване потепління нарешті завітало і до Києва. На початку наступного тижня у столиці теж очікується справжня літня погода.

Про це повідомляється на сайті Meteofor. Крім того, киянам дошкулятиме сильний вітер, проте повітря прогріватиметься до +25-26 °C.

У понеділок, 20 травня, буде переважно сонячно, тільки ввечері та вночі можлива мінлива хмарність. Температура повітря буде коливатись від +13 °C вранці до +25 °C вдень. Протягом дня пориви вітру сягатимуть 9 м/с.

У вівторок, 21 травня, протягом всього дня очікується мінлива хмарність. Вночі температура повітря опуститься до +15 °C, а вдень стовпчик термометра підніметься до +26 °C. Вітер дещо ослабне, його пориви становитимуть 5-6 м/с.

У середу, 22 травня, теж прогнозується мінлива хмарність. Температура повітря коливатиметься від +16 °C вночі до +26 °C вдень. Вітер знову посилиться. Протягом доби його пориви сягатимуть 8 м/с.

Раніше "Телеграф" писав про те, що у низці областей Україні в понеділок, 20 травня, пройдуть дощі, подекуди з грозами. Дощова погода прийде до України з заходу та буде поступово просуватися на схід.