Без оцту та гліцерину: незвичний засіб вимиє вікна без розводів

Читать на русском
Автор
Для приготування засобу потрібні всього 2 інгредієнти
Для приготування засобу потрібні всього 2 інгредієнти. Фото freepik.com

Ефективний спосіб помити вікна без розводів

Миття вікон – трудомістке заняття, здатне засмутити навіть найстійкішу людину. Покупні засоби для миття вікон можуть залишати смуги, роблячи скло бруднішим, ніж до миття.

У цьому випадку допоможуть домашні засоби для миття. Іноді для миття вікон використовується оцет та гліцерин. Але замість цих двох засобів можна використати горілку. На відміну від оцту, горілка випаровується набагато швидше й не залишає після себе запаху, зазначає food52.com.

Яким домашнім засобом можна помити вікна

Міцний алкоголь відмінно підходить для миття вікон. Він не тільки видаляє весь бруд, а й запобігає утворенню непривабливих розводів та плям на вікнах. При цьому горілкою можна очистити не тільки шибки. Вона ефективно очищає віконні рами та підвіконня.

Щоб використати горілку для чищення, приготуйте розчин із водою. Змішайте горілку та воду у пропорціях 1:1. Зробити препарат ще ефективнішим допоможуть кілька крапель рідини для миття посуду. Все треба добре перемішати та перелити в розпилювач. Спирт відмінно підійде для видалення бруду з вікон і запобігатиме утворенню розводів на склі.

Раніше "Телеграф" ділився рецептом домашнього засобу, який видалить жирний наліт на кухні. Він готується лише з трьох інгредієнтів.