Чим відлякати мишей від вашого дому: простий натуральний засіб (відео)

Читати російською
Автор

Ці гризуни тікатимуть із дому

Миші можуть завдати чимало клопоту в оселі та пошкодити продовольчі запаси. Але радість у тому, що існують натуральні методи, які ефективні та дбайливі до навколишнього середовища, на відміну від використання отрут для шкідників.

Щоб уникнути появи мишей у домі, зверніть увагу на популярний лайфхак з Інтернету. Про спритний трюк проти гризунів розповіла блогер @brunchwithbabs у TikTok.

Автор відео демонструє, як використовувати саморобні пакети зі спеціями для боротьби з гризунами. Цей підхід приємно вражає своїми результатами. Ймовірно, потрібні інгредієнти вже є на вашій кухні, що робить цей метод доступним та економічним.

Миші мають гострий нюх, і сильні, різкі запахи можуть відлякати їх. Для приготування засобу проти гризунів візьміть кілька пакетиків і покладіть у кожний по одній столовій ложці червоного перцю, столовій ложці цілих гвоздик та одній паличці кориці. Зав’яжіть пакетики після наповнення та розподіліть їх по всьому дому в тих місцях, де можуть ховатися миші, включаючи шафи та комори.

Раніше ми писали, як відлякати мух із дому. Один корисний овоч позбавить вас цих комах.