"Любов через покоління": тяжкохворий Брюс Вілліс зворушив мережу фотографією з онукою

Читать на русском
Автор
Брюс Вілліс показав фото з єдиною онучкою Новина оновлена 15 травня 2024, 14:24
Брюс Вілліс показав фото з єдиною онучкою. Фото instagram.com/brucewillisbw/

На знімку актор тримає малечу на руках і щиро посміхається.

69-річний американський актор, зірка фільмів "Міцний горішок" та "Армагеддон" Брюс Вілліс у квітні 2024 року вперше став дідусем. Враховуючи, що знаменитість хворіє на прогресуючу деменцію, сім’я намагається проводити з ним якомога більше часу.

На сторінці актора в Instagram з’явилася мила фотографія, де він тримає свою маленьку онучку Луєтту. На його обличчі видно щиру радість.

На знімку зірка "Міцного горішка" позує в джинсовій куртці коричневого кольору та рожевій футболці, на колінах він дбайливо тримає дитинку, яка дивиться дідусеві прямо в очі. Внучку акторові подарувала його старша дочка Румер.

"Любов через покоління, що висвітлює серця", — так підписано знімок, який зворушив тисячі фоловерів знаменитості. Шанувальники зазначили, що Брюс Вілліс є найкращим дідусем і на його обличчі видно "чисту радість".

Що відомо про хворобу Брюса Вілліса

В американського актора діагностували деменцію минулого року. Спочатку у нього виникли труднощі з вимовою, тому Брюс змушений був завершити свою акторську кар’єру. Спочатку лікарі ставили йому діагноз афазія, але потім захворювання почало прогресувати, і фахівці сказали, що в актора лобово-скронева деменція. Ефективного лікування проти цієї хвороби поки що немає, але пацієнтам призначають препарати, здатні послабити прояв деяких симптомів.

"Телеграф" писав раніше, що актриса Демі Мур показала зворушливі фотографії з тяжкохворим Брюсом Віллісом. Попри розлучення, знаменитості підтримують теплі стосунки.