Тест по картинці: колір очей розповість про головну рису вашого характеру

Читати російською
Автор

Пройдіть тест і дізнайтесь про себе більше

Очі — дзеркало душі. Швидше за все, ви не раз чули цю фразу. І справді, очі людини можуть багато про неї розповісти. "Телеграф" вже ділився цікавим тестом по картинці з абстракціями, а сьогодні розповість про захоплюючий тест за кольором очей.

Подивіться на картинку та оберіть очі, які за кольором найбільше нагадують ваші

Результати тесту

1 — Блакитні очі

Якщо у вас такий колір очей, значить ви доброзичлива та компанійська людина. Ви скоріше екстраверт і вмієте швидко знаходити спільну мову з людьми. Саме комунікабельність є головною фішкою вашого характеру.

2 — Карі очі

Якщо у вас такий колір очей, значить ви добра і емпатична людина. При цьому ви буваєте надто прямолінійними і ніколи не лізете за словом у кишеню. А ваша головна риса — неймовірна харизматичність та вміння швидко адаптуватися у будь-якій ситуації.

3 — Зелені очі

Якщо у вас такий колір очей, значить ви загадкова та потайлива особистість. У вас дуже вузьке коло спілкування і ви іноді відчуваєте недовіру до людей. При цьому ви максимально відверті з людьми, яких вважаєте близькими. Ваша головна риса — вміння тримати язик за зубами і зберігати чужі секрети.

4 — Сірі очі

Якщо у вас такий колір очей, значить ви простодушна і щира людина. Ви завжди готові допомогти людям, і до вас завжди можна звернутися за порадою. Саме в доброму серці та вродженому оптимізмі ваша головна "фішка".